Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017

e-Απουσιολόγιο

Αυτή είναι η περίληψη του άρθρου του παρουσίασα στο 3ο Διεθνές Συνέδριο του Ε.Ε.Π.Ε.Κ. για την "Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας" στη Λάρισα του Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017.
(δημοσιευμένο στα πρακτικά του συνεδρίου)

Περίληψη 
Το παρόν άρθρο παρουσιάζει έναν νέο και καινοτόμο τρόπο οργάνωσης και διοίκησης της σχολικής μονάδας μέσα από τη χρήση ενός ηλεκτρονικού απουσιολογίου. Το e-απουσιολόγιο είναι δομημένο με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι απλό και εύχρηστο, ενώ δεν χρειάζεται εξειδικευμένες γνώσεις. Αποτελείται από μία ηλεκτρονική φόρμα και 2 αρχεία σε μορφή .xlsx. Δίνει τη δυνατότητα στους εκπαιδευτικούς να βλέπουν όλες τις απουσίες των μαθητών του σχολείου τους μέσα από μία σειρά γραφημάτων, ενώ ταυτόχρονα είναι πάντοτε ενημερωμένο, χωρίς να χρειάζεται τίποτα περισσότερο από το πάτημα ενός κουμπιού. 

Κατεβάστε ολόκληρο το άρθρο σε μορφή .pdf. Μπορείτε να κατεβάσετε και την παρουσίαση σε μορφή .pptx. Επίσης μπορείτε να κατεβάσετε όλα τα αρχεία του e-Απουσιολόγιο εδώ.
Δ Ο Κ Ι Μ Α Σ Τ Ε    Τ Ο ! ! ! 


Είμαι στη διάθεση σας για όποιες απορίες, αλλά και διευκρινήσεις πάνω στο άρθρο, καθώς και στον ακριβή τρόπο χρήσης του e-Απουσιολογίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...